USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Понад 60 відомих локацій світу вимкнули освітлення у найдовшу ніч на знак підтримки України

23 Грудня 2022 22:47
У найдовшу ніч 2022 року понад 60 найвідоміших локацій світу вимкнули світло на знак солідарності з Україною і закликали своїх відвідувачів долучитися до збору на генератори для українських лікарень.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Коли вимикається світло – це завжди сприймається як дещо незвичне. Але коли проводиш без нього чотири, десять, двадцять годин або навіть днів і починаєш звикати до темряви – це найгірше, що може статись», – зазначив Зеленський.

За його словами, «це означає, що світло – не єдине, що хочуть забрати, це посягання на кожну частину життя». Зеленський наголосив, що саме так ми живемо в Україні зараз – захищаючись від ворога, який прийшов нас знищити.

«У найдовшу ніч 2022 року понад 60 найвідоміших локацій світу вимкнули світло на знак солідарності з нашою державою і закликали своїх відвідувачів долучитися до збору на генератори для українських лікарень», – зазначив Президент.

Він наголосив, що така підтримка надзвичайно важлива для нас.

«Дякую нашим справжнім друзям! Дякую всім, хто долучається до акції», – додав Президент.

Також у Телеграмі оприлюднено відео, на якому зафільмовано, як до акції долучилися Нью-Йорк, Лондон, Париж, Рим, Прага, Брюссель, Страсбург, Порту, Вільнюс, Ватикан, Будапешт, Софія, Варшава, Единбург, Цетинє, Сідней, Онтаріо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus