USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Понад 500 мешканців Боратинської громади вже отримали дозволи на якісні послуги водопостачання

Сьогодні 16:55
Минуло менше місяця відтоді, як Боратинська ТГ уклала договір про співробітництво між Луцьком та Боратином. За цей час КП «Луцькводоканал» надав технічну можливість приєднатися до якісних послуг водопостачання близько пів тисячі домогосподарств громади.

Це означає, що в майбутньому кожен із них матиме якісні послуги водопостачання. Відтак це приклад того, як громади повинні дбати про благо своїх мешканців, інформують у КП «Луцькводоканал».

Нагадаємо, нещодавно між Боратинською громадою та КП «Луцькводоканал» був підписаний договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту між громадами. Це ключовий документ, який в законодавчому полі врегульовує питання надання послуг водопостачання та водовідведення.

Читати ще: Де можна перевірити якість води з крана в Луцьку

Решту мешканців Боратинської громади, які мають технічну можливість і хочуть користуватися послугами «Луцькводоканалу», закликають звертатись до нас для отримання технічних можливостей щодо надання якісних послуг централізованого водопостачання за прийнятною ціною.

Зауважимо, нещодавно Луцька міська рада ухвалила рішення про мораторій на видачу технічних умов на підключення до водопостачання та водовідведення з інших громад, адже місто постійно працює над модернізацією КП «Луцькводоканал». На підприємстві постійно оновлюють обладнання, застосовують нові технології, впроваджують проєкти з енергозбереження та роблять усе для того, щоб водопостачання було стабільним, покращувалась якість води. І це все потребує серйозного фінансового ресурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus