USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.56 10.68

Понад 3 тисячі волинських підприємців отримали допомогу під час карантину

7 Грудня 2020 20:12
У період з травня по серпень 2020 року допомогу на дітей віком до 10-ти років отримали майже 3,1 тисячі волинських сімей, де один із батьків є фізичною особою-підприємцем, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої чи другої групи платників єдиного податку.

Про це інформує департамент соціального захисту населення Волинської ОДА у Facebook.

Загальна сума виплати становила 33,9 млн. грн.

Призначення та виплата допомоги на дітей здійснюється органом соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання або місцем проживання фізичної особи-підприємця.

Урядом 25 листопада 2020 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 1171 «Деякі питання виплати соціальної допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям».

Постанова № 1171 передбачає відновлення програми виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку на період з 01 листопада по 31 грудня поточного року, зокрема:

– продовження виплати допомоги на дітей особам, які її отримували у травні-серпні 2020 року, без подання нової заяви та необхідних документів;

– призначення та виплату допомоги на дітей особам, які звернуться за її призначенням із заявою та необхідними документами до 15 грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus