USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Понад 200 пляшок самогону та бочка спирту: у Луцьку оштрафували чоловіка, який виготовляв алкоголь

4 Серпня 2024 22:33
У Луцьку покарали чоловіка, який у гаражі нелегально виготовляв алкогольні напої. Він заплатить понад 88 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Як зазначається, Олександр Х. без відповідного державного дозволу незаконно виготовляв і зберігав алкогольні напої з метою збуту. Чоловік «ганяв» алкоголь у гаражі на початку квітня 2024 року. Там обладнав ємності для розведення та розливу рідини. Для нелегального діла він купив в інтернеті 300 літрів етилового спирту. А ще придбав у луцькому пункті прийому скла порожню тару з корками.

Читати ще: На Волині підпільно виготовляли алкоголь відомих світових марок

У гаражі чоловіка вилучили понад 200 пляшок зі спиртним різного розміру. Вони, до речі, підібрані з етикетками від справжнього алкоголю, щоб маскувати самогон. Крім того, вилучили прилади для виготовлення та бочку, заповнену на 130 літрів спиртовою рідиною.

Обвинувачений, який є уродженцем Вінницької області, визнав свою вину. Суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 204 КК України.

Читати ще: Замість елітного алкоголю – шмурдяк: на Волині виготовляли підроблений віскі та ром і продавали по всій Україні

За сукупністю Олександру Х. призначили покарання у виді штрафу на 88 400 гривень. Усі знайдені товари та прилади конфіскували для подальшого знищення.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus