USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Понад 2 тисячі одиниць реквізиту із «Гри престолів» продадуть на аукціоні

Сьогодні 06:42
Компанія Heritage Auctions у жовтні виставить на продаж понад дві тисячі одиниць реквізиту, костюмів та декорацій із популярного серіалу «Гра престолів».

Про це повідомляє Euronews Culture.

Аукціон включатиме 900 лотів, зокрема розплавлену версію Залізного трону, повний обладунок і меч Джеймі Ланністера, а також протези зубів, які використовували Білі блукачі.

Також учасники торгів позмагаються за придбання плащів та шкіряного вбрання Данеріс Таргарієн, сумнозвісного меча Довгий Кіготь Джона Сноу та шпильки, яку носить Тиріон Ланканістер.
Читати ще: Зірка «Гри престолів» установив світовий рекорд з підняття штанги

Початкові ціни виставлених предметів із восьмисезонного серіалу від американського стрімінгового сервісу НВО Max коливатимуться від 500 до 20 000 доларів.

Зазначається, що HBO, який зняв серіал за мотивами романів письменника Джорджа Р.Р.Мартіна, під час зйомок дбайливо зберігав тисячі одиниць реквізиту, костюмів і декорацій, щоб використати їх у потенційних сиквелах.
Колекція предметів із «Гри престолів» буде доступною для попереднього огляду в офісах Heritage Auctions у Нью-Йорку та Лондоні із 17 вересня до 4 жовтня, а для потенційних покупців вже діють попередні торги. Безпосередньо торги заплановані на період з 10 по 12 жовтня у Далласі, штат Техас.

Читати ще: Помер актор із серіалу «Гра престолів»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus