USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Понад 11 млн треба на реабілітаційне відділення: депутати з Волині звернулися до Шмигаля

Сьогодні 20:39
25 липня під час сесії Нововолинської міської ради депутати звернулися до Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля щодо виділення коштів для облаштування в міській лікарні оновленого реабілітаційного відділення.

Звернення озвучив депутат Валерій Мних, інформує БУГ.

Планується відновити й осучаснити реабілітаційні зали та палати відділення фізичної та реабілітаційної медицини закладу, забезпечити пацієнтам комфортні й зручні умови перебування на реабілітації.

Читати ще: В яких медзакладах на Волині можна отримати безоплатну реабілітаційну допомогу

«У відділенні фізичної та реабілітаційної медицини надається доступна та якісна реабілітаційна допомога пацієнтам з інвалідністю та іншим особам з обмеженнями повсякденного функціонування. Особлива увага приділяється пораненим військовослужбовцям – нашим Воїнам, Захисникам України.

Однак приміщення закладу, в яких забезпечуються реабілітаційні процедури, – застарілі й потребують капітального ремонту. Будівля лікарні, де розміщене відділенні фізичної те реабілітаційної медицини, побудована ще в 60-х роках минулого століття за радянськими зразками і не відповідає вимогам сучасності.

Для часткового оновлення зазначених реабілітаційних приміщень, за спонсорські благодійні кошти розроблено проєктну документацію на виконання будівельних робіт, загальною кошторисною вартістю 11 683 128 грн.

На жаль, через скорочення надходжень та збільшення видатків, в бюджеті Нововолинської громади не вистачає коштів на проведення затребуваного капітального ремонту. Такі фінансові витрати також є непосильними безпосередньо для самого комунального закладу», – йдеться у зверненні.

Читати ще: Механотерапія, ерготерапія та кінезотерапія: як працює відділення фізичної реабілітації Волинського госпіталю ветеранів війни

Тож депутати просять виділити 11 683 128 грн на реалізацію проєкту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus