USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Понад 100 днів тримав оборону під Бахмутом: у волинській бригаді ТрО служить боєць на псевдо Ситий

8 Липня 2023 09:35
Михайло Голод на псевдо Ситий служить на посаді командира зенітно-кулеметного відділення у роті вогневої підтримки Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

Його батальйон зробив, здавалося б, неможливе – впродовж понад 100 днів успішно виконував бойові завдання під самісіньким Бахмутом, коли там точилися найзапекліші бої, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

Михайло Васильович двічі був поранений – і двічі повертався до строю.

Ситий не любить говорити про себе. Воліє розповідати про хоробрість та вправність у бою хлопців зі свого відділення. Проте командування батальйону вже представило його до нагородження бойовим орденом.

Читати ще: День народження довелося зустрічати «на нулі»: у 100-й бригаді тероборони служить шахтар на псевдо Привид

3 липня панові Михайлу виповнилося 46 років – і це вже другий День народження, який чоловік зустрічає на війні.

А ще Ситий з великою теплотою розповідає про свою гордість – 19-річну доньку Вікторію. Дівчина є студенткою Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де опановує корейську філологію. Нещодавно Вікторія повернулася з Південної Кореї, де навчалася за обміном.

Понад усе чоловік мріє повернутися на рідну Волинь з Перемогою, аби обійняти найрідніших людей і взятися до відбудови неньки-України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрій Показати IP 9 Липня 2023 05:52
луцький батальйон волинськоі тероборони? ви серйозно? він луцький того шо там хтось з луцьких мазаних відсиджувався, поки нормальні хлопці в наряди з Часіка ходили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus