USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Помста за 128 бригаду: полковник ЗСУ показав наслідки розгрому концерту морпіхів РФ

23 Листопада 2023 15:07
Полковник ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц опублікував кадри з наслідками удару українських військових по концертній залі у селі Кумачове Донецької області. 19 листопада там зібралися російські морпіхи на концерт з нагородженням, але його перервав приліт.

Як повідомив Штефан у мережі, на кадрах будівля, в якій було ліквідовано окупантів із 810 окремої бригади морської піхоти.

«Місце концерту Кобзона», – прокоментував офіцер.

На відео видно, що «приліт» був високоточним. Ракета чітко вдарила по концертній залі, у якій зібралися морпіхи.
Як стало відомо, Збройні сили України завдали удару по скупченню російських військових зі 810-ї бригади морської піхоти.

За даними військового Мадяра, удар стався 19 листопада у момент нагородження окупантів. Росіяни ретельно приховували це місце, воно було замасковане. Командування бригади запізнилося на декілька годин, однак відплата була терплячою.

Згодом в Управлінні стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача ЗСУ (Страткомі ЗСУ) офіційно підтвердили успішне ураження скупчення окупантів 810-ї бригади морської піхоти в Донецькій області.

3 листопада російські терористи завдали ракетного удару по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці.

Згодом стало відомо, що унаслідок ракетного удару в Запорізькій області загинули 19 військовослужбовців 128-ї бригади. Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальне провадження.

Читати ще: Трагедія у 128-й бригаді обросла дивними деталями. Хто щур і що не так із командиром?

Тим часом hromadske з посиланням на джерела повідомило, що комбриг Закарпатської бригади Дмитро Лисюк запізнився на захід до Дня ракетних військ і артилерії, який організували поблизу лінії фронту на Запоріжжі. Як зазначило видання, військовослужбовці чекали його понад пів години, а тоді стався приліт, унаслідок якого є загиблі та поранені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Угу! Показати IP 23 Листопада 2023 15:42
Хотілося б вірити !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus