USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.10 10.30

Помста року: у Миколаєві чоловік наводив російські ракети на будинки жінок, які йому відмовили

5 Липня 2024 20:59
Центральний районний суд Миколаєва розглядає справу, в якій йдеться про те, що 46-річний чоловік, працівник одного з поштових відділень, отримавши номер телефону однієї з клієнток цієї пошти (жінка в той момент отримувала відправлення), згодом почав надсилати їй повідомлення. Іншими словами, пропонував спілкування.

Про це інформує ТСН.

«Жінка не бажала підтримувати спілкування. З часом обвинувачений повідомив їй, що співпрацює з спецслужбами РФ та надасть їм координати її будинку для нанесення ракетного удару», – офіційно повідомила пресслужба суду, посилаючись на матеріали справи.

Далі події розгортались за таким сценарієм: про шантаж з боку чоловіка дізнались українські правоохоронці, справа дійшла до суду. У судовому засіданні жінка, якій цей працівник свого часу надсилав пропозиції спілкуватись, упізнала його.

Читати ще: Наводив ракети на аеродром: у Луцьку оголосили вирок обвинуваченому у держзраді Іллі Сметаніну

Але, як з’ясувалось, в біографії обвинуваченого ця жінка була далеко не єдиною, до кого він залицявся таким чином, погрожуючи наведенням російських ракет.

«Ця жінка – не одна така. Вона просто останній свідок. Жінок було кілька, з якими він працював по такій схемі. Спочатку на нього вийшли ФСБшники, які запропонували йому співпрацю. Він погрожував жінкам», – повідомили в суді.

Як стало відомо, чоловік неодружений, його справа слухається з 2023 року.

Як з’ясували журналісти, за даними правоохоронців, на один із будинків обвинувачений свого часу наводив російські ракети, скинувши своїм кураторам координати, але прильоту по ньому не було. За інформацією джерел ТСН.ua, на судові засідання приходили декілька жінок. Чи всіх він шантажував, погрожуючи скинути координати їхнього житла путінській армії – встановлюється під час судових засідань.

В пресслужбі суду також додають наступне: «Відповідно до матеріалів справи, обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе як представники РФ, інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об’єктів критичної інфраструктури у Миколаєві».

Читати ще: Приревнувала до чоловіка: на Волині волонтерка з Львівщини кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

Також, за даними суду, в подальшому він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де на його думку розміщуються підрозділи ЗС України.

«Одне з повідомлень містило координати житлової багатоповерхівки, яка жодним чином не використовується для військових цілей», – резюмували в суді.

Зараз цьому чоловікові інкримінується кілька статей кримінального кодексу. В тому числі – державна зрада. Якщо його вину буде доведено, то він може отримати довічне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Воасюк Показати IP 5 Липня 2024 22:39
Сволоч!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus