USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Поміняли гроші на сувенірні і побили волинянина: засудили двох жителів Рівенщини

19 Липня 2021 22:09
Двоє жителів Рівненщини за вчинення злочинів на Волині втрапили за ґрати на понад 4 роки.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення двома жителями Рівненщини на Волині шахрайства та розбою (ч.2 ст. 190, ч.2 ст. 187 КК України).

Двох раніше судимих чоловіків суд визнав винними у тому, що вони уночі 14 серпня 2017 року на території пансіонату «Шацькі озера» ошукали волинянина, з яким розпивали спиртне – виміняли у нього справжні гроші – 2500 грн – на сувенірні.

Згодом, коли потерпілий почав обурюватися з цього приводу – зловмисники ще і побили його і, погрожуючи пістолетом, відібрали мобільний телефон та сувенірні купюри.

Обом обвинуваченим суд призначив покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus