USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Померла відома на Волині викладачка музики та режисерка Марія Лукач

13 Грудня 2022 13:50
Померла талановита волинянка Марія Іванівна Лукач.

Про це повідомила її учениця Тетяна Ціхоцька.

«Пішла у засвіти моя дорога вчителька, колега, подруга, натхненниця – Марія Іванівна Лукач. Це вона назавжди прищепила мені любов до музики.

Досі чую її голос – слова привітання в мій день народження. Ми, як завжди, традиційно обмінялись люб’язностями – я сказала, як її люблю і шаную, скучила і чекаю зустрічі... як ми вміли з нею сміятись...

Спочивайте у Бозі, дорога моя Маріванночка.

Вічна пам’ять і вічний спокій. Глибокі співчуття рідним», – йдеться у повідомленні.

Довідка

Марія Іванівна Лукач народилася 1 лютого 1948 року в Луцьку. У 1972 році закінчила Луцьке державне музичне училище за спеціальністю «Музично-теоретичні дисципліни та загальне фортепіано». З 1969 року – викладач сольфеджіо та музичної літератури в Луцькій музичній школі № 1 імені Фридерика Шопена. На регентському відділенні Волинської духовної семінарії викладала з 1996 року сольфеджіо і читку хорових партитур, була керівником семінарського хору. На початку 2020 року залишила викладання у Волинській православній богословській академії.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Марії Іванівни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus