USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Померла дикторка Волинського радіо Ольга Юрченко

16 Січня 2023 09:30
Померла Ольга Юрченко, дикторка Волинського радіо, голос якої 20 років лунав в ефірі.

Про це повідомила журналістка Ірина Кунинець.

«Ольги Максимівни не стало. Її голосом звучали новини і передачі на Волинському радіо. З нею розпочинали день багато людей. Інтелігентна, високопрофесійна, красива... Ольга Максимівна і її донька Оксана підтримали мене на початку війни. Світлого Шляху, дорога Ольго Максимівно», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Газетяр Показати IP 16 Січня 2023 10:35
Ольга Максимівна - професійна акторка. Прийшла на Волинське радіо з драмтеатру. Працювала там з чоловіком, який трагічно загинув у молодому віці. Надзвичайно красива була пара. Ольга Максимівна запам'яталася , як світда, добра, товариська людина. Не віриться, що більше не побачу її, не почую її приєного голосу, який впізнавали слухачі Волинського радіо.. Спочивай у спокої, дорога колего. Допоки живі, пам'ятатимемо тебе..
Газетярка Показати IP 16 Січня 2023 16:07
Дуже хоооша, щира, добра людина .Була... .на жаль, за нею плачуть лишень колеги. На жаль... з родичів в Ольги Максииівни тільки онука. Аня. На жаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus