USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Померла британська акторка, яка грала королеву Єлизавету ІІ протягом 50 років

7 Червня 2024 15:38
Британська акторка Жанетт Чарльз, яка багато років грала королеву Єлизавету II і відома за фільмами «Остін Пауерс», «Голий пістолет» та іншими кінороботами, пішла з життя. Жінці було 96 років.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Guardian.

За словами доньки акторки, Жанетт померла в будинку для старих людей. Що стало причиною смерті – невідомо.

«Мама була справжнім персонажем. У неї було дивовижне життя. Вона завжди поважала королеву і любила королівську сім'ю. Нам її дуже бракуватиме», – написала донька зірки.
Цікаво, що жінка померла в тому самому віці, що й королева Єлизавета ІІ. У Чарльз залишилися донька Керол та сини Девід і Пітер.

Що відомо про Жанетт Чарльз

Жаннет ще з юних років привертала увагу своєю схожістю з представницею королівської родини. Протягом 50 років Чарльз постійно з'являлася на телевізійних ток-шоу, знімалася в рекламі й кліпах, граючи королеву Єлизавету ІІ.
Читати ще: Помер зірковий актор, який грав у фільмі «Міцний горішок-2»

Про свою кар'єру покійна акторка розповідала так: «Один агент сказав, що моя схожість з королевою може бути гарним джерелом прибутку. Я також грала в аматорських виставах, відвідувала уроки ораторського мистецтва. А гонорари були дуже високими. Я не думаю, що хтось раніше заробляв на життя, будучи схожим на когось із знаменитостей, але тепер це ціла індустрія».

Жінка зіграла у понад 50 фільмах та серіалах. У 2014 році Жаннет пішла на пенсію і рідко з'являлася на публіці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus