USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Помер знаний український журналіст, який останні місяці життя прожив на Волині

3 Січня 2023 10:41
Перестало битися серце знаного українського журналіста Сергія Яновського, власкора газети «Голос України» в Херсоні, який останні місяці свого життя прожив у Нововолинську.

Про це повідомили у міській раді.

У Нововолинську автор написав багато матеріалів про місто, його Героїв і волонтерів. Нововолинськ став місцем останнього спочинку Сергія Яновського.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колега Показати IP 3 Січня 2023 12:08
Сергій був мужнім журналістом, справжнім патріотом України. Перебуваючи кілька місяців в окупованому Херсоні, він писав статті, в яких розповідав про звірства російський загарбників, про рух опору. Його розшукували рашисти, переховуючись від них, Сергій часто міняв місце проживання. Нарешті переїхав у Нововолинськ. Але й перебуваючи далеко від рідної землі, не переставав писати матеріали про рідний йому Херсон, про те, що його люди чинять опір окупантам. Нововолинськ теж йому став не чужим. Цікавився життям його людей, писав про їхні добрі справи. Та пережите за останій рік далося взнаки, серце його не витримало. Хай земля йому буде пухом і прийде перемога над волрогом, про яку Сергій Сергій увесь час мріяв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus