USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Помер зірковий актор, який грав у фільмі «Міцний горішок-2»

7 Червня 2024 13:43
Американський актор Том Бауер, відомий своєю роллю у фільмі «Міцний горішок-2», пішов з життя. Йому було 86 років.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, знаменитості не стало 30 травня. Том помер уві сні у власному будинку в Лос-Анджелесі. Про це виданню розповіла невістка артиста Мері Міллер.

У юному віці Бауер починав зі спортивної кар’єри. Згодом, зрозумівши, що це не його, він почав вивчати сценічну майстерність в одній з академій в Америці й встиг попрацювати приватним детективом. Через деякий час відкрив репертуарний театр у Бостоні, де навчав акторству легендарного Аль Пачіно.

Том Бауер відомий зніманнями у низці кінострічок: «Джорджія», «Зоряний крейсер Галактика», «Офіс», «Джаз», «У Філадельфії завжди сонячно», «Напарниці», «Голіаф» та інших. Навіть у поважному віці актор займався улюбленою справою і час від часу долучався до нових проєктів: «Два шляхи додому», «Ель Каміно» та інших.

Читати ще: Помер засновник і голова агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко

У артиста залишилося двоє дітей та четверо онуків. Дружина Бауера померла минулого року у віці 75 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus