USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Помер актор Джон Ештон, відомий за роллю у фільмі «Поліцейський із Беверлі Хіллз»

30 Вересня 2024 23:41
Американський актор Джон Ештон, який прославився завдяки ролі у фільмі «Поліцейський із Беверлі-Гіллз», помер.

Сумну новину повідомляє видання TMZ, пише ТСН.

Зазначається, що артист пішов з життя у своєму будинку у Форт-Коллінсі ще у четвер, 26 вересня, однак лише зараз його представник офіційно це підтвердив. Джон Ештон помер у віці 76 років. Життя актора забрала тяжка хвороба – рак.

«Джон залишив після себе спадщину любові, відданості та служіння. Пам’ять про нього назавжди буде зберігатися його дружиною, дітьми, онуками, а також його братом, сестрами, його великою родиною та всіма, хто любив його. Вплив Джона на світ пам’ятатимуть і відзначатимуть майбутні покоління», – говорить представник актора.

Читати ще: Померла акторка, яка грала професорку Макґонеґел у «Гаррі Поттері»

Зазначимо, Джон Ештон за 50 років акторської кар’єри знявся у понад 200 фільмах, серіалах та різних проєктах. Однак найбільш впізнаваною залишається його роль сержанта-детектива Джона Таггарта у стрічці «Поліцейський із Беверлі-Гіллз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus