USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Помер зірка фільму «Майор» Борис Невзоров

18 Лютого 2022 23:45
Сьогодні, 18 лютого, помер відомий радянський та російський актор театру й кіно, який також знімався і в українських стрічках, Борис Невзоров.

Відомо, що актор тяжко переніс коронавірус. Хвороба викликала ускладнення, через які Борис Георгійович й пішов із життя. Актору було 72 роки, пише ТСН.

«Сьогодні він (ред. – Борис Невзоров) помер. Covid-19», – повідомила директорка Малого театру Тамара Михайлова, пише TACC.

Також раніше стало відомо, що всі спектаклі, у яких мав грати артист, скасували.
Нагадаємо, Борис Невзоров за своє життя встиг зіграти чимало ролей. Широкій публіці він став відомим завдяки таким картинам, як «Дурень», «Майор», «Далекобійники 2», «Марш Турецького» та інші.

Утім здебільшого артист грав у Малому театрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus