USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Помер відомий український актор та поет Аркадій Гарцман

24 Червня 2022 17:27
Помер відомий український актор, поет, сценарист та автор пісень Аркадій Гарцман. Артиста, який став зіркою серіалу «Ліквідація», не стало на 76-му році життя.

Про смерть Гарцмана повідомила його донька Вікторія Аронова, передає ТСН.

«У мене був найкращий тато в світі. І для мене – найкраща людина у світі. Він і зараз є, але вже в іншому місці – з Господом. Лише це втішає. Але я знаю, що одного дня ми знов побачимось і вже у вічності будемо разом. Тож до зустрічі, моя любове!» – зворушливо звернулася до поета донька.
Що стало причиною смерті актора, наразі невідомо.

Аркадій Гарцман – український поет, сценарист, актор, автор текстів пісень та інженер. Він почав працювати у мистецтві після того, як його вірші стали текстами пісень до мультфільму «Острів скарбів». Окрім того, Гарцман писав тексти пісень для таких артистів, як-от Алла Пугачова, Софія Ротару, Євген Паперний, Вєрка Сердючка.

Також Гарцман знімався й у серіалах: «Ліквідація», «Повернення Мухтара» та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus