USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Помер продюсер серіалу «Ейфорія» Кевін Турен

14 Листопада 2023 23:24
Продюсер популярних серіалів від HBO «Ейфорія» та «Ідол», а також горорів «X» та «Перл», 44-річний Кевін Турен помер у неділю, 12 листопада, ввечері.

Про це повідомляє ТСН.

Це вже друга, після 25-річного актора Ангуса Клауда, смерть за цей рік серед членів команди «Ейфорії». Така раптова новина про продюсера стала «величезною несподіванкою для всіх колег, друзів і близьких».

Сумною звісткою поділився з іноземним медіа батько Кевіна Турена Едвард. Втім, що стало причиною смерті поки невідомо.

«Мій Кевін був неймовірно особливим, що тепер весь світ став менший без нього», – зі смутком зазначив батько Кевіна.
Також до висловлення співчуття доєднався генеральний директор материнської компанії Deadline PMC і близький друг Кевіна Турена Джей Пенске. Зокрема, він наголосив, що найбільшою цінністю для відомого продюсера були його близькі.

«Незважаючи на численні досягнення в Голлівуді, найбільш відданим Кевін був своїй сім’ї та друзям. Він так пишався своїми дітьми. Він і його дружина Евеліна були рішуче налаштованими на те, щоб їхні діти виховали в собі чудові цінності, і були переконаними, що їм під силу змінити світ у цілому. Наше єдине серце розривається через них, і ми всі відчуваємо дуже глибоке почуття втрати. Ми дуже сумуватимемо за Кевіном, і це місто сьогодні втратило одну зі своїх найяскравіших зірок, що сходять», – написав близький друг продюсера.

У знаменитості залишилися дружина Евеліна та двоє синів, Джек і Джеймс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 15 Листопада 2023 07:16
на Волині траур

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus