USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Помер оскароносний продюсер «Хрещеного батька» Грей Фредеріксон

22 Листопада 2022 14:47
У неділю, 20 листопада, помер американський продюсер Грей Фредеріксон, який працював над багатьма відомими стрічками, серед яких «Хрещений батько». Йому було 85 років.

Про смерть чоловіка повідомила його дружина Карен, повідомляє Obozrevatel.

За словами Карен Фредеріксон, талановитий продюсер помер у неділю в своєму будинку в Оклахома-Сіті після тривалої боротьби з онкологією.Американець страждав на рак простати.

Фредеріксон разом з режисером Френсісом Фордом Копполою створили кілька частин «Хрещеного батька», а також фільми «Апокаліпсис сьогодні» та «Від щирого серця». За другу частину «Хрещеного батька» Фредеріксон, Коппола та продюсер Фред Роос отримали «Оскар» у номінації «Найкращий фільм».

Фредеріксон народився в Оклахомі 21 липня 1937 року. Свою кар’єру він розпочав у 1960-х роках в Італії, де в тому числі працював над вестерном Серджо Леоне «Добрий, поганий, злий» (1966). Повернувшись до США, він почав тісно співпрацювати з Копполою.

У зірки залишилися дружина, син Тайлер та дочка Келсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus