USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Помер один із засновників найбільш успішної реггі-групи за всю історію популярної музики

7 Листопада 2021 11:51
Один із засновників британської реггі-групи UB40, колишній вокаліст колективу Теренс Вілсон помер у віці 64 років.

Про це музиканти повідомили у суботу, передає УНН.

«Сьогодні ввечері ми дізналися сумну новину про те, що колишній учасник UB40 Теренс Вілсон, більш відомий як Астро, помер після нетривалої хвороби. Наші щирі співчуття його родині», – йдеться у публікації на офіційній сторінці UB40 у Twitter.

За даними газети The Guardian, з дати заснування в 1978 році колективу вдалося продати 100 млн. альбомів по всьому світу. Понад 50 разів їхні пісні потрапляли до британських музичних чартів. До найвідоміших пісень гурту відносяться кавер-версії на Can’t Help Falling In Love Елвіса Преслі та композицію Ніла Даймонда Red Red Wine. Теренс Вілсон покинув гурт у 2013 році. Він продовжив музичну кар’єру у складі колективу Ali Campbell & Astro спільно з британським співаком

Нагадаємо, американський актор Джеймс Майкл Тайлер, відомий за роллю Гантера, менеджера кав’ярні з серіалу «Друзі» (Friends, 1994-2004), помер у віці 59 років у результаті тривалої хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus