USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Помер один із засновників гурту Eagles Ренді Майснер

28 Липня 2023 15:56
У віці 77 років помер один із засновників The Eagles Ренді Майснер. Про це йдеться у заяві групи.

Сумною новиною поділилися на офіційній сторінці гурту у мережі.

Музикант пішов із життя 26 липня у Лос-Анджелесі. Причиною смерті стали ускладнення, спричинені хронічною обструктивною хворобою легень.

Варто зауважити, що Ренді Майснер народився 8 березня 1946 року в Небрасці, але багато років прожив у Лос-Анджелесі, де й почав займатися музикою.

У травні 1968 грав у колективі Poco. У квітні 1969 року Мейснер приєднався до Stone Canyon Band Ріка Нельсона.

У вересні 1971 року Майснер (разом з Доном Хенлі, Гленном Фреєм та Берні Лідоном) сформував Eagles.
Гурт стрімко набув широкої популярності, ставши одним із найпопулярніших гуртів в історії. У США альбоми гурту розійшлися тиражем у 65 млн, що робить колектив третім за популярністю після The Beatles і Led Zeppelin.

Наприкінці 70-х за лаштунками концерту артист побився з колегою Гленном Фреєм, після чого залишив колектив. У 1998 році він возз’єднався з музикантами гурту на церемонії в Залі слави рок-н-ролу, де виконав хіти Take It Easy та Hotel California. Через 15 років колектив запросив Майснера взяти участь у світовому турне History of the Eagles, але він відмовився через проблеми зі здоров’ям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus