USD 41.15 41.50
  • USD 41.15 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Помер музикант гурту «Воскресение» Андрій Сапунов

13 Грудня 2020 13:41
У Росії помер учасник гурту «Воскресение» Андрій Сапунов. Йому було 64 роки. Ймовірною причиною смерті гітариста став інфаркт.

Про смерть Андрія Сапунова повідомляє видання «РБК», посилаючись на менеджерку колективу «Воскресение» Нонну Абрамову. Ймовірною причиною смерті музиканта називають інфаркт.

«На превеликий жаль, це правда, наскільки я розумію, це був інфаркт. Зараз поки збираємо інформацію», – розповіла журналістам Абрамова.

Згідно з інформацією телеграм-каналу Mash, 64-річний Андрій Сапунов помер дорогою до лікарні. Гітаристу гурту «Воскресение» стало зле близько 7 години ранку. У нього впав тиск та з’явилися болі в серці. Швидка прибула до будинку музиканта вчасно, однак на під’їзді до приймального відділення серце зірки зупинилось. Врятувати Андрія Сапунова медикам не вдалось.

Варто додати, що 2016 року Андрій Сапунов переніс операцію на серці.
Що відомо про Андрія Сапунова

Музикант був учасником гурту «Воскресение», до якого приєднався 1979 року. Однак вже за три роки колектив розпався, тому Андрій Сапунов перейшов у вокально-інструментальний ансамбль «Самоцвіти», у складі якого виступав як вокаліст, гітарист і бас-гітарист.

1994 року розпочалась нова епоха гурту «Воскресение», який Андрій Сапунов відродив разом із Олексієм Романовим та Євгеном Маргулісом. З колективу Сапунов пішов у квітні 2016 року. Тоді причиною нібито стали різні політичні погляди з лідером Романовим – гітарист відмовився їхати з концертом в окупований Крим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus