USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Помер лідер Crazy Town та автор хіта «Butterfly» Сет Бінзер

25 Червня 2024 23:01
Фронтмен відомого американського рок-гурту Crazy Town Сет Бінзер, він же Шифті Шеллшок, пішов з життя 24 червня 2024 року. На моменті смерті музиканту було 49 років.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

За інформацією ЗМІ, тіло чоловіка знайшли у власному будинку. До свого ювілею Бінзер не дожив всього два місяці. Наразі подробиці смерті та, що стало причиною, не розголошується. У Сета залишилося троє синів.

Причина загибелі невідома, але протягом багатьох років музикант зловживав психоактивними речовинами.

У 2012 році Бінзер потрапив до лікарні у непритомному стані та впав в кому. Тоді його життя врятували. Після цього Сет заявляв, що бореться із залежністю.
Читати ще: На Гаваях акула вбила актора, який зіграв у «Піратах Карибського моря»

У лютому 2021 року його затримала поліція за зберігання кокаїну. Пізніше йому висунули покарання строком три роки умовного ув’язнення.

Що відомо про Бінзера та гурт Crazy Town

Свою популярність Сет здобув саме завдяки гурту Crazy Town, солістом якого він був. Колектив був створений у 1995 році в Лос-Анджелесі.

Гурт став відомим завдяки треку «Butterfly», який вийшов у 2000 році. Пісня стала міжнародним хітом і посіла перші місця в чартах багатьох країн, включаючи США.

Їх дебютний альбом «The Gift of Game» був випущений у 1999 році та отримав велику популярність завдяки успіху «Butterfly». Стиль музики Crazy Town поєднує елементи репу, року та металу.

Бінзер також відомий своєю участю у різних реаліті-шоу та телевізійних програмах, включаючи шоу «Celebrity Rehab with Dr. Drew», де він ділився своїм досвідом боротьби з наркотичною залежністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus