USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.42 41.70
  • PLN 10.40 10.55

Помер колишній учасник гурту Воплі Відоплясова Олексій Мельченко

Сьогодні 12:03
Колишній учасник гурту Воплі Відоплясова, басист Олексій Мельченко помер на 48-му році життя.

Про це повідомила його подруга Анна П’ятакова у мережі.

Як пише Анна, артист був щирим і дуже талановитим. Однак його життя обірвалося 8 жовтня. Причина смерті наразі невідома.

«Це буде допис пам’яті про людину, з якою ми спілкувалися і дружили, коли нам було по 20-25 років. Про щиру, талановиту людину. Він любив музику, був надзвичайно талановитим бас-гітаристом. Його життя, на жаль, обірвалося 10 днів тому. Олексій Мельченко... Шкода, що так рано, що так сумно... Спочивай з миром, друже. Всі, хто знав Льошу, згадайте його сьогодні. Сподіваємося, він вже в кращому світі...», – зворушила Анна П’ятакова.

Зазначимо, що Олексій Мельченко був учасником гурту Воплі Відоплясова з 2007 року. Бас-гітарист покинув гурт у 2017 році. Останніми роками він уникав публічності та не спілкувався з шанувальниками.

Раніше повідомлялося, що Ліам Пейн, колишній соліст британського гурту One Direction, трагічно загинув у віці 31 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus