USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Помер колишній директор луцького НВК №9

24 Листопада 2021 17:28
23 листопада на 73-му році життя через онкохворобу відійшов у вічність Віктор Дмитрович Недужко, заслужений працівник освіти України, багаторічний директор луцького НВК №9.

Про це повідомив ГІТу син покійного Юрій Недужко.

Віктор Недужко підготував тисячі учнів та перетворив НВК №9 в один із кращих навчальних закладів України. Автор 8 наукових монографій та навчальних посібників, понад 40 навчально-методичних публікацій. Заслужений працівник освіти України, нагороджений 5 почесними грамотами Кабінету міністрів України та Міністерства освіти і науки України.

Все своє життя Віктор Недужко присвятив школі та підготовці талановитого молодого покоління. Під його керівництвом НВК №9 12 разів ставала кращим загальноосвітнім навчальним закладом міста Луцька.

Прощання з Віктором Дмитровичем буде відбуватися з 18:00 середи, 24 листопада, до 12:30 четверга, 25 листопада, в нижньому храмі луцького кафедрального собору Святої Трійці.

Поховають педагога на міському кладовищі у селі Гаразджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 24 Листопада 2021 19:32
Так тихой поступью от нас уходит Эпоха, когда в школе работали Учителя, когда там давали Знания и учили быть Человеком. Мы последнее поколение, которое умеет мыслить, сравнивать, анализировать. Идеальных людей нет, а Недужко мы будем помнить, как талантливого организатора, который в непростое время не дал развалиться не только зданию, но и прекрасному коллективу школы.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2021 11:06
Спасибо за все... любив і мріяв, був в русі завжди, але хвороба довела І пішов назавжди... Вічна пам'ять!
Роман Показати IP 26 Листопада 2021 20:45
Я випускник 2007 року Мій перший і останній директор моєї школи. Завжди любив свою ,стару ту ,справжню школу. Недужко зробив дуже багато для школярів , був лояльним і справжньою людиною. Віддавався цілим церцем школі. Часто бачив його біля школи нашої , коли його спеціально звільнили. Сумував за своєю школою він , любив пройтись навколо школи , спогадаючи мабудь все що його обєднувало з цією школою. Мої співчуття близьким. P.S Ти кращий дєрік
Сергій Показати IP 29 Листопада 2021 12:30
Так, Кравчук його травив до останнього! Вічна пам‘ять і слава Недужко Віктору Дмитровичу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus