USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.55 41.70
  • PLN 10.40 10.67

Помер депутат селищної ради на Волині

25 Червня 2024 13:40
22 червня на 65 році життя помер депутат Головненської селищної ради виборчого округу № 1 (села Сильне, Гупали, Заозерне), Володимир Дмитрович Сиротюк.

Він проживав в с. Сильне, за життя був доктором педагогічних наук, професором кафедри експериментальної і теоретичної фізики та астрономії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова у Києві.

Читати ще: Відійшов у засвіти волинський полковник, ветеран МВС Сергій Сацик

З 1991 до 1992 року обіймав посаду асистента кафедри методики фізики, з 1992 до 2000 року – старший викладач. З 2000 до 2001 року і з 2004 до 2006 року – доцент кафедри, з 2006 року по 2019 рік – завідувач кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії. Відмінник освіти України. Довгий час був вченим секретарем та членом спеціалізованих вчених рад в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова, головним редактором журналу «Фізика та астрономія в школі» та «Наукового часопису» НПУ імені М.П. Драгоманова.

«Головненська селищна рада і її депутатський корпус висловлює щирі співчуття дружині, родичам, близьким та колегам.

Нехай добрий, світлий спомин про Володимира Дмитровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Вічна Йому пам’ять», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Царство Небесне та вічна пам’ять покійному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus