USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Помер автор світового хіта Get Get Down

5 Серпня 2021 14:16
Британський музикант Пол Джонсон помер 5 серпня в результаті зараження коронавірусом. Йому було всього 50 років.

Про це інформує Новое время.

Відомо, що наприкінці липня його госпіталізували з коронавірусом. Перебуваючи в лікарні, він публікував відео на своїй сторінці в Instagram і розповідав про перебіг хвороби. На жаль, йому ставало все гірше. У першому пості він повідомив, що підхопив ковід і, що він дуже заслаб: «У мене чортів ковід».Якийсь час він перебував у реанімації. Але лікарі так і не змогли врятувати його життя.

Світову популярність музикантові приніс танцювальний хіт Get Get Down. Він вийшов у жовтні 1999 року і увійшов до альбому The Groove I Have. Пісня очолила чарт танцювальних хітів і клубної музики Billboard Hot Dance / Club Play.
Пол Джонсон почав виступати як діджей у віці 13 років в 1984 році в Чикаго. Через три роки став продюсером. Він писав треки для хаус-лейблів Dance Mania, Relief, Cajual, Nite Life, Undaground Therapy, Defected, DJax Up Beats та ін.

З 1987 року Пол Джонсон пересувався і виступав в інвалідному візку, адже отримав серйозне поранення ноги, яку в 2003 році йому ампутували. У 2010 році він потрапив в автомобільну аварію, в результаті якої йому ампутували другу ногу.

Пол Джонсон випустив шість музичних альбомів, а на його найуспішніший хіт Get Get Down вийшло сім реміксів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus