USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Помер актор Джон Еймос, який зіграв у фільмі «Міцний горішок 2»

2 Жовтня 2024 22:49
Помер американський актор Джон Еймос, який зіграв ролі у фільмах «Міцний горішок 2» та «Поїздка в Америку», а також у телесеріалі «Добрі часи».

Про це повідомляє журнал The Hollywood Reporter із посиланням на заяву сина актора Кей Сі Еймоса, передає Кореспондент.

«Зі щирим сумом я мушу повідомити про те, що мій батько пішов у інший світ. Він прожив хороше життя. Його спадщина житиме у його видатних акторських роботах на телебаченні та в кіно», – йдеться у його заяві.

Як повідомляє син, актор помер 21 серпня у Лос-Анджелесі від природних причин. Проте заява про смерть з’явилася лише 1 жовтня. Джону Еймосу було 84 роки.

Читати ще: Померла акторка, яка грала професорку Макґонеґел у «Гаррі Поттері»

Джон Аллен Еймос народився 27 грудня 1939 року. Він знявся у близько 60 фільмах. Його кар’єра на великому екрані розпочалася з фільму Мелвіна Ван Піблза Blaxploitation у 1971 році, де він зіграв менеджера ресторану. Найбільшу популярність актор отримав після участі у телесеріалі CBS «Добрі часи».

Як інформували, американський актор Джон Ештон, найбільш відомий за роллю сержанта-детектива Джона Таггарта у фільмі «Поліцейський із Беверлі-Гіллз», пішов з життя у віці 76 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus