USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Польські прикордонники врятували хлопчика з України: обмотав ремінь безпеки навколо шиї та задихався

16 Серпня 2023 12:33
На пункті пропуску Корчова, що на кордоні між Україною та Польщею, польські прикордонники врятували маленького хлопчика.

Про це повідомляє Прикордонна служба Польщі.

Зазначається, що інцидент стався 13 серпня. Українка, яка в'їжджала до Польщі, сказала прикордонникам, що її п'ятирічний син кілька разів обмотав ремінь безпеки навколо шиї та задихається. Звільнити самостійно дитину вона не могла.

Прикордонники швидко розрізали ремінь безпеки, звільнили дитину та витягли з автівки. Після надання необхідної першої допомоги сім'я змогла продовжити поїздку.

Читати ще: У Польщі затримали чотирьох сутенерів, які наживались на українках

Нагадаємо, унаслідок ДТП на північному сході Австрії загинули четверо громадян України, усі члени однієї родини – дідусь з бабусею та немовля віком 7 місяців і трирічна дитина.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Редактор Показати IP 16 Серпня 2023 13:23
Мо не тра таке писати. Бо як не почитаешь. То кругом українець щось вчверив. То втопився в Польщі, то бус перекинувся, то згвалтував когось, то вкрав. Якось чорнить це нас. Арестович казав що на нас за кордоном дивляться як , на янголів спустившихся з небес. Можна замінити, наприклад замість українець писати або білорус, або кацап, тобто росіянин. Треба позбуватись подібних публікацій в смі, що висвічують нас як ідіотів. Як каже наш президент не на часі.
Александр - 1 Показати IP 16 Серпня 2023 14:33
А розрізати ремінь не було чим.. Чи ременя було жалко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus