USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Польща попередила про можливу активізацію військової авіації на сході країни

5 Лютого 2024 15:02
Оперативне командування ЗС Польщі попередило про можливу активізацію військової авіації на сході країни, поблизу кордонів з Росією, Білоруссю та Україною, у період з 5 лютого по 5 березня.

Про це Оперативне командування ЗС Польщі повідомило у соцмережі X, передає Укрінформ.

Як зазначається, за погодженням з Оперативним командуванням ЗС РП, Агентство аеронавігаційного обслуговування Польщі 2 лютого попередило цивільних користувачів повітряного простору про «можливу активізацію військової авіації у східному напрямку у відповідь на загрозливу ситуацію на східному кордоні».

Читати ще: Польща обіцяє «жорсткішу реакцію» в разі повторення провокації РФ з ракетою

В Оперативному командуванні звертають увагу, що навігаційні попередження пов’язані із забезпеченням національної безпеки і є звичайними повідомленнями у випадках, коли необхідно забезпечити безпеку руху в повітряному просторі Польщі.

Як відомо, упродовж останніх кількох тижнів Польща декілька разів піднімала у повітря винищувачі F-16 у зв’язку з ракетними обстрілами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus