USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Польща і Німеччина збільшили кількість місць для складання мультипредметного тесту українцями

20 Квітня 2023 09:31
У польських містах Варшава, Краків та німецьких Кельн і Мюнхен збільшено кількість місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах для проходження українськими абітурієнтами Національного мультипредметного тесту.

Про це повідомив УЦОЯО.

«Раніше ми повідомляли, що перелік закордонних міст, запропонований для потенційних учасників НМТ, не є остаточними, адже перемовини ще тривають. Наші партнери у Польщі й Німеччині відгукнулися на прохання випускників та організаторів оцінювання щодо збільшення кількості робочих місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах. Тож з’явилися додаткові місця для проходження тестування в містах Варшава, Краків, Кельн і Мюнхен», – ідеться в повідомленні.

В УЦОЯО пояснили, якщо потенційний учасник НМТ вже створив персональний кабінет і вибрав із запропонованого переліку менш зручний для доїзду населений пункт, а тепер з’явилася більш зручна локація. Абітурієнт зможе після отримання сертифіката до 7 травня цього року змінити реєстраційні дані, вибравши місто, яке ближче до його місцеперебування для проведення мультипредметного тесту.

Перелік країн, у яких вступники матимуть змогу пройти тестування за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus