USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Польща готує наймасштабніший за 35 років військовий парад

7 Серпня 2023 12:50
15 серпня у Польщі відбудеться військовий парад із нагоди святкування Дня Війська Польського. Це буде найбільшим із 1989 року показом Збройних сил держави.

Про це заявив пресофіцер Першої Варшавської бронетанкової бригади, лейтенант Яцек Пьотровський, повідомляє Польське радіо.

«Кожен, хто хоче спільно з нами святкувати, адже День Війська Польського – це передусім свято кожного поляка, і кожен, хто захоче слідкувати за подією наживо або в медіа, зможе побачити найсучаснішу техніку, що є на оснащенні Польщі або вже невдовзі надійде на оснащення», – сказав він.

Читати ще: Вагнерівців у Білорусі перекинули в бік Сувальського коридору: прем’єр Польщі попередив про загрози

У Варшаві можна буде побачити техніку польського, американського та корейського виробництва. Разом із польською армією будуть присутні військові зі Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Хорватії та Румунії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕтрiот Показати IP 7 Серпня 2023 17:30
Будуть "боязкати зброею"? Ой, вибачте, че ж не Росiя, цим мозга.
Літикана Показати IP 8 Серпня 2023 11:44
Полякам дають час на міграцію в спокійніші регіони планети. В нас теж був контрастно великий парад, а потім РНБО переодяглись в чорне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus