USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Положинський випустив пісню з легендою української музики. Вона – про сенс життя. Відео

Сьогодні 21:53
Музикант із Луцька, лідер гурту «Тартак», військовослужбовець Олександр Положинський записав пісню з легендарним Тарасом Петриненком, якого вважають іконою української музики. Їхня спільна композиція має назву «Час».

Артисти презентували пісню на YouTube.

За словамиОлександра Положинського, ще влітку 2023-го відомий саундпродюсер Віталій Телезин запропонував йому записати в нього одну з пісень. Але на той час Олександр не мав на думці жодної творчої ідеї, яка пасувала би для цієї пропозиції.

«Однак у квітні цього року народилася пісня, яка, як мені здавалося, мала би Віталію сподобатися. Та була одна проблема: я не був певен, що зможу заспівати приспів так, як мені хотілося б. І головне – я погано собі уявляв, хто міг би так заспівати. І от якось в інтернеті я натрапив на пісню Тараса Петриненка «Червоний вітер». Слухаючи її, я раптом збагнув, кого маю запросити до співпраці», – пригадав артист.

Читати ще: Несподіваний тандем: Положинський і Бажана записали потужну дуетну пісню «Сука-війна»

Положинський і Петриненко знайомі ще з «Червоної рути» 1997-го.

«Я його певним чином вважаю одним із хрещених батьків моєї професійної карʼєри, тож сподівався, що пан Тарас не відмовиться від пропозиції разом заспівати. Але спочатку я озвучив ідею та показав пісню Телезіну. Віталій все одобрив, пан Тарас теж дав свою згоду, як він сказав, з поваги до мене, і ми взялися до роботи. Десь в той самий час на дні народження спільного друга я зустрів Віктора Придувалова – культового кліпмейкера. Віктор нарікав, що давненько нічого для мене не знімав. Я сказав, що саме працюю над новою піснею. Так зʼявилася ще й домовленість про кліп. А далі професіонали взялися до справи», – розповів Олександр Положинський.

Тарас Петриненко підібрав гарну гармонію під запропонований варіант співу, підлаштував трошки під себе текст і чи не з першого дубля все заспівав, як має бути.

Віталій Телезин зробив аранжування, на його студії все записали і привели до належного стану.

Віктор Придувалов з командою зняв кліп.
Читати ще: «Відчуй»: актор Григорій Бакланов декламує вірш фронтмена «Фіолету». Відео

Олександр Положинський наголосив: пісня про важливе – про сенс життя, цінності, те, що наша витримка і єдність, наша активність та цілеспрямованість наближають нашу перемогу, а також про людей, і не дуже хороших, і хороших, і найкращих.

В описі на YouTube артисти наголосили, що увага до пісень і кліпів, які виходять під час війни, може мати практичне застосування. Тож запрошують долучитися до збору на РЕБи для підрозділу ССО. Загальна ціль: 900 000 грн.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/9UcLNbSzJh

Номер банки: 5375 4112 1993 0299

PayPal: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus