USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

До Києва прилетів літак з Мілана: «половина літака кашляє»,– активіст

12 Березня 2020 22:44
До Києва з Мілана прилетів літак МАУ PS 312. З підозрою на коронавірус забрали трьох пасажирів.

Як повідомляє Фокус, пряму трансляцію з місця подій у веде активіст Антон Гура.

За його словами, «половина літака кашляє, багато з температурою».

Після прильоту до Києва, як розповідає Антон, у Борисполі лікарі всіх оглянули і не виявили симптомів коронавірусу. Але після того, як «піднявся кіпіш», лікарі все ж забрали до лікарні трьох людей. Усі вони – іноземців. Усіх інших пасажирів просто відпустили.

За словами Гури, в цілому на борту було близько 186 осіб, з них приблизно 90 іноземців (єгиптяни, індуси та ін.), які багато пили жарознижуючі препарати.

Також активіст додав, що при посадці нікому не проводили скринінг – усіх просто запросили на свої місця в літак. При цьому, за його словами, у багатьох, хто заходив у салон, були червоні очі та сильне потовиділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 12 Березня 2020 23:11
Спаліть разом з людьми, ми ж патріоти
Я Показати IP 12 Березня 2020 23:12
А хтось сумнівався, що наша влада усе робить тільки на папері???Прозвітували чиновнички "нагору", що боротьба з короновірусом ведеться на всіх фронтах, ситуація стабільна - і утрималися у своїх кріслах. За кордоном карантин? І у нас буде. Тільки от у тій же Польщі батьки неповнолітніх дітей отримали відпустку із збереженням заробітної плати. А наші мами навіть не встигли діток до бабусь відвезти, бо карантин оголосили пізно ввечері. І сьогодні малюків масово потягнули з собою на роботу.
КороВавірус Показати IP 12 Березня 2020 23:35
Думаю перехворіють, якщо не всі,то більшість (якщо вже не перехворіли з легкими симптомами). Ця інформація прийшла на вайбер, читайте: Новый NCP коронавирус может никак не проявлять себя на протяжении многих дней, так как мы можем узнать, что заразились? По истечении времени поднимается температура и/или появляется кашель, если обратиться в больницу в этот момент, то обычно порядка 50% легких уже поражены фиброзом, и это значит, что уже слишком поздно! Тайваньские эксперты предлагают нам простой тест для самопроверки на коронавирус, который мы можем делать каждое утро: Сделайте глубокий вдох и задержите дыхание не меньше, чем на 10 секунд. Если вы можете это проделать без того, чтобы закашляться, без чувства дискомфорта, спертости воздуха или напряженности и т.д., это свидетельствует о том, что в легких нет фиброза и в сущности означает, что инфекции нет. В это критическое время, пожалуйста, проверяйте себя каждое утро в среде, где чистый воздух. И еще один СЕРЬЕЗНЫЙ, ПРЕВОСХОДНЫЙ СОВЕТ от японских докторов, лечащих случаи COVID-19: вы должны постоянно обеспечивать увлажнение своего рта и горла, не давая им пересыхать. Делайте несколько маленьких глотков воды хотя бы каждые 15 минут. Почему? Даже если вирус попадёт вам в рот… питье воды или других жидкостей смоет его через пищевод в желудок. И уже в животе… ваша желудочная кислота убьёт вирус. Если вы не будете пить достаточное количество воды более регулярно… вирус может проникнуть сквозь дыхательные пути в легкие, что очень опасно. Бажаю всім файного імунітету, здорового глузду і міцного здоровля.
Дідо Показати IP 13 Березня 2020 00:16
А що єгиптяни і індуси забули в Києві?
Toy vo Показати IP 13 Березня 2020 01:08
З нашою медициною нам залишається лише одне, сподіватись що наш організм витримає цю "фігню". Пишу таку страшну річ , тому що розумію наскільки в нас все запущено , і наскільки ми є біосміттям для наших господарів .
Гость Показати IP 13 Березня 2020 01:14
Закидайте камінням і заспівайте гімн. Це буде патріотично.
ПенсіонероВірус Показати IP 13 Березня 2020 01:56
Як же цього чекали наші можновладці! Яку економію очікують від зменшення кількості населення пенсійного віку?
Висновки Показати IP 13 Березня 2020 06:52
Забагато атавістів розвелося ...
Дідо Показати IP 13 Березня 2020 07:57
Якого біса китайці та індуси летять до Києва?
бабо до Дідо Показати IP 13 Березня 2020 11:18
Люди роблять пересадку на зручний ім рейс,але ти ж літав тільки на підводі по селу
Волиняка Показати IP 13 Березня 2020 08:34
"Зупинити епідемію намагалися за допомогою катувань і позбавлення життя осіб, яких підозрювали в умисному поширенні чуми". То це ще в ХІV столітті так робили!!! Я звичайно не про такі методи, я за сам підхід до проблеми. То виявляється 700 років назад влада більше дбала про людей ніж зараз??!! Повна деградація!
Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Березня 2020 09:08
Якщо ця стаття не фейкова, дійсно заслуговує уваги і наші заробітчани чи туристи разом з іноземцями повертаються з Італії, то навіть якщо ці люди всі хворі на Грип, Орві чи той же Коронавірус, то що поробиш. Людина завжди хоче додому, до своєї родини (всі би ми так поступили) коли цїй людині нелегко або тяжко, тим більше така незрозуміла епідемія йде світом. Ну що зробиш, треба людей приймати та лікувати. Друга справа, як тепер Коронавірус буде розвиватись в Україні, пройде осторонь чи захватить більшість людей. А значить українцям не треба без усяких на то причин - вештатись по ринках, супермаркетах, футболах з хокеєм, обмежити себе на відвідуванні кафе, барів, ресторанів, театрів, кінозалів, фестивалів, аеропортів, автостанцій, залізничних вокзалів, морських та річних портів і станцій. Обмежити себе в привітанні руками з дворовими тваринами, із своєю родиною, з знайомими чи колегами по роботі, обмежити себе в обіймах та поцілунках. Після перебування у громадському транспорті мити руки два рази з милом. Не митими, брудними руками після перебування у транспорті ні в якому разі не чипати своє обличчя не лізти в очі і до ротової порожнини.
К.лучанин до Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Березня 2020 10:37
Ну то сиди вдома і не висовуйся , надінь протигаз та костюм хімзахисту для безпеки. Будеш людиною у футлярі, як у Чехова А.П. А по-друге , читай БІБЛІЮ , там знайдеш відповіді на свої питання. Людство розплачується за свої діяння на планеті ЗЕМЛЯ і це є попередженям від БОГА!!! Якщо люди ( це всіх стосується!) не прислухаються до цього попередження то і цивілізації людській буде , одним словом - капець. В АФРИЦІ, до слова , саранча міліардами літає і все знищує. Тобі це нічого не нагадує? За зміну клімату вже мовчу- це також результат людської діяльності. Короновірус також не виник сам по собі !
НЕпсих до Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Березня 2020 10:46
Що поробиш? Вивезти всіх окремим транспортом в якісь санаторії чи інші заклади (спеціалізованих лікарень в нас немає) де можна розмістити таку кількість на карантин. Але чому всіх відпустили - тому що держава не хоче витрачати гроші на їх утримання, набагато легше сказати "ну так вже сталося...", або "що поробиш". В тій самій Італії за таке відношення вже б посадили, так само як і в Китаї. В нас люди чомусь це не сприймають, або сприймають взагалі нвпаки. Так, це з його сторони провокація, але вона має благий намір показати що в нас все пущене на самотік, а карантин уряд ввів лише для показухи. Якщо в Санжарах кидалися на здорових людей без будь-яких симптомів, то тут цілий літак кашляючих і з температурою і нікому ні до чого немає діла - моя хата скраю, тому і вмираю.
Бруннен джи Показати IP 13 Березня 2020 12:01
Вже й покашляти не можна?) А щодо корони, то тільки виявлених різновидів вже 40, тобто ідентифікувати точно неможливо, тим більше, в країні восьмого світу, в якій ми живемо Так що розслабтеся і отримуйте задоволення від життя Зи. Зате як хороше зараз нашій владі, не треба вигпдувати ворогів, чкі не заважають зльоту економіки до небес, Тепер є коронавірус і роздутий змі світовий криз)
Анонім Показати IP 13 Березня 2020 15:13
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=628402924650511&id=245503722940435 прочитай і не панікуй.
Волинь Показати IP 13 Березня 2020 20:22
Це просто проплачений клоун!!! Ви послухайте чи хоть хтось кашльонув за всю його проповідь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus