USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Полонений росгвардієць «розкаявся» після допиту СБУ. Відео

25 Лютого 2022 22:46
Полонений російський окупант на відео розповів, що хотів захопити Київ, а тепер «розкаявся».

Відповідне відео опублікувала пресслужба СБУ, повідомляє «ДС».

«23-го було шикування і нам довели, що захоплюватимемо Україну – прориватимемося через кордон. Після цього в ніч на 24-те почули літаки, стрілянину, вибухи», – повідомив полонений окупант.

З його слів, омонівці увійшли до України вранці «в уже зачищений сектор». Білоруські солдати їх безперешкодно пропустили.

«Завдання було – захопити Київ, вирушити туди і захопити», – розповів окупант і додав, що їм роздали георгіївські стрічки та наказали нашити на шеврони.

«Заходили з боку Чорнобиля. Там уже було зачищено військовими РФ. Просунулися далі – ближче до Києва. Віддалилися від військових. І по нас були постріли – з мінометів, з гранатометів українських військ. У цей момент, хто залишився, хто поранений – всі поспішали почали відкривати вогонь у відповідь», – сказав полонений.

«Бліцкриг» окупантів не протривав довго – в армії Росії закінчилися патрони.

«Потім закінчилися боєприпаси. Почали відступати. І надалі я потрапив у полон. У зробленому каюсь, жалкую. Закликаю не робити цього російських військовослужбовців, – не нападати на братні народи і жити мирно», – сказав росгвардієць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 25 Лютого 2022 23:13
по законах військового часу - розстріл (якщо когось вбив) або концтабір і праця на відбудову зруйнованого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus