USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Полонених в Україні російських солдатів віддадуть їхнім матерям, якщо вони приїдуть у Київ

2 Березня 2022 15:57
Прийнято рішення віддавати полонених російських солдатів їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними в Україну, до Києва. Радник голови МВС Антон Геращенко каже, що з моменту початку роботи гарячої лінії для матерів солдатів, що воюють в Україні, туди вже зателефонували 8000 матерів. Матері турбуються, бо їм нічого невідомо про долю їхніх дітей, тому що у всіх під час заходу в Україну забирають мобільні телефони.

Зараз українська влада опрацьовує логістику - яким чином російські матері можуть приїхати в Україну, щоб забрати своїх синів із полону.

Для цього потрібно зателефонувати на номери телефону, вказані на фото. Аби дізнатися, де перебуває ваш син: у полоні, або загинув, необхідно зайти в телеграм канал Груз 200 https://t.me/gruz_200_rus

Або зателефонувати на гарячу телефонну лінію Міністерства Оборони України – «Повернись живим з України» на багатоканальні телефони. +380894201860; +380894201861; +380894201862. Або написати на пошту : [email protected].

Потім, якщо ви отримали підтвердження, що Ваш син у нас у полоні, мами російських солдатів мають дістатися Києва. Після вторгнення фашистської армії Путіна та закриття повітряного простору це можна зробити лише таким способом: добирайтеся до Калінінграда чи Мінська. Звідти автобусами чи таксі до польського кордону. Потім через територію Польщі потрібно дістатися КПП з Україною. Там вас зустрінуть та супроводжують до Києва, де передадуть вам вашого сина.

Ми, українці, на відміну від Путінських фашистів не воюємо з матерями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свiтлана Показати IP 11 Вересня 2022 15:12
На початку вiйни,коли вiдправляли срочникiв,молодих хлопцiв,тодi було ще жаль,зараз,коли вони знають куди вони йдуть,та й пройшло пiвроку вiйни з усiм жахiттям - бомбордувань наших мiст та сiл,гвалтувань,убивств мирного населення,тiльки - повне знищення! Чому ми украiнцi, повиннi бути людяними до ворога,який заподiяв нам стiльки горя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus