USD 41.30 41.53
  • USD 41.30 41.53
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Полюватиме на російських окупантів: до України прибув канадський снайпер, який воював проти ІДІЛ

8 Березня 2022 17:16
Колишній снайпер Збройних сил Канади приєднається до українських військовослужбовців у боротьбі із російськими окупантами. У нього вже є бойовий досвід, отриманий у війні проти «Ісламської держави» (ІДІЛ).

Зі слів канадського снайпера, фото зруйнованих українських міст та обстріл мирного населення змусили його приєднатися до боротьби проти Росії. Про це повідомляє Оbozrevatel з посиланням на La Presse.

Колишній снайпер 22-го Королівського полку із позивним «Валі» має бойовий досвід кількох воєн. У 2015 році він самостійно вирушив до Іраку для боротьби зі збройним угрупованням «Ісламська держава».

Читати ще: Шведи, японці, британці: хто буде воювати за Україну проти Росії

Також за плечима 40-річного чоловіка два відрядження до Афганістану як снайпера канадських збройних сил у період з 2009 по 2011 рік.

Колишній снайпер приїхав до України без арсеналу, проте каже, що в його рюкзаку є протигаз, маскувальний костюм, який зазвичай використовують снайпери, бінокль та бойова куртка, яку він використавував в Афганістані як бойове спорядження.

Нагадаємо, добровольці з Великої Британії прибули до України, щоб допомогти нашій країні у боротьбі з російським агресором. Більшість із них – колишні військові з дуже гарною бойовою підготовкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Березня 2022 19:13
хлопче, навчи наших як сам вмієш!! а далі ми самі!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus