USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.55 10.66

Поліція знайшла мертвим зірку фільмів «П’ятий елемент» і «Темний лицар»

11 Грудня 2020 10:53
У Каліфорнії знайшли тіло мертвого актора Томмі Лістера. Чоловік добре відомий завдяки ролям у фільмах «П’ятий елемент» і «Темний лицар».

Про це повідомляє 24 канал.

Як повідомляє TMZ, 62-річний Томмі Лістер мав прийти на зйомки нового проєкту 5 і 6 грудня. Однак роботу він скасував через погане самопочуття. Коли ж актор перестав відповідати на дзвінки менеджерів, ті вирушили до його помешкання в Лос-Анджелесі з правоохоронцями. Саме там і знайшли тіло Томмі Лістера.

Наразі причин смерті 62-річного актора не називають. Водночас поліцейські вже заявили, що слідів насилля ні в квартирі, ні на тілі чоловіка не виявили, а тому підозрюють, що його смерть була природньою.

Представниця актора Сінді Кован у коменатрі People додала, що незадовго до цього вона мала бесіду з зіркою. Томмі Лістер скаржився на погане самопочуття та називав симптоми COVID-19. Зокрема, актор мав велику слабкість і не міг фізично звернутись до медиків.

«Він скаржився на своє здоров’я, але був занадто слабким, щоб піти до лікаря», – зазначила Сінді Кован.

Що відомо про Томмі Лістера

Актор Томмі Лістер народився у Каліфорнії у 1958 році. При народженні він мав сліпоту на одне око, яку так і не зумів вилікувати. Через кремезну статуру Томмі запрошували до кримінальних банд, однак він відмовився і обрав акторську кар’єру.

Вже у 1980-их Лістер знявся у перших фільмах, які принесли йому славу. Ролі у стрічках «Поліцейський з Беревлі-Гіллз», «Потяг-утікач» і «Блакитні міста» допомогли актору звернути увагу продюсерів на себе та отримувати все нові контракти.

За роки своєї кар’єри Томмі Лістер знявся у десятках фільмів, серед яких: «Без правил», «П’ятниця», «П’ятий елемент», «Темний лицар», «Джеккі Браун», «Загін», «Універсальний солдат», «Аферисти», «Ніч королів», «Афера» та ін.

Щодо особистого життя, то з 2003 року Томмі Лістер був щасливо одружений з Фелісіті Форбс. Подружжя виховувало спільного сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus