USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.60

Поліція затримала жінку, яка влаштувала акт вандалізму на могилах Героїв Коцюбайла, Пільщикова і Петриченка

20 Червня 2024 14:50
Правоохоронці затримали жінку у справі наруги над могилами українських військових Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла, Андрія «Джуса» Пільщикова та Павла «Інвестора» Петриченка.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

«20 червня зранку на території Аскольдової могили в м. Києві невідома жінка вчинила акт вандалізму на могилах загиблих захисників України – Дмитра Коцюбайла с позивним «Да Вінчі», Андрія Пильщикова з позивним «Джус», а також Павла Петриченка. На могилах зірвані та поламані пам’ятні таблички, розбиті лампадки та понівечено державний прапор України», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Відомий волонтер, пластун, гуморист: у Луцьку попрощались із Захисником Ігорем Приступою

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України – наруга над могилою.
Пізніше в Офісі генпрокурора повідомили, що затримано 60-річну жінку, яку розшукували за наругу над могилами захисників України. З нею працюють правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus