USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поліція відкрила справу проти Арестовича через сексистські висловлювання

14 Жовтня 2023 09:08
Поліція розпочала досудове розслідування щодо сексистських висловлювань Олексія Арестовича. 5 жовтня 2023 року Печерським управлінням поліції Києва інформацію про ймовірний злочин ексрадника ОПУ внесено до бази ЄРДР.

Про це повідомила народна депутатка Інна Совсун.

Як відзначила Совсун, тепер поліція зобов’язана провести розслідування. Також вона отримала відповідь від Генпрокурора про те, що справу передали до Київської міської прокуратури. За цією історією, зі слів нардепки, потрібен постійний громадський контроль.
«Впевнена, що сам Арестович коментує все на світі, окрім заяви на нього в правоохоронні органи, оскільки розуміє, що влип», – переконана Совсун.
Якщо справу доведуть до логічного завершення, каже вона, це буде важливий для України прецедент. Буде доведено, що закон один для всіх, і безкарність – більше не норма.

Як зауважила нардепка, поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 300 Кримінального кодексу України – виготовлення або розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства та жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію. Карається штрафом від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 5-ти років.

Скандал довкола Арестовича

Журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк на своєму YouTube-каналі «Палає» проаналізували закриті психологічні семінари ексрадника Офісу Президента Олексія Арестовича. Виявилося, що його висловлювання – пряма пропаганда сексизму й насильницьких ідей. Арестович називає жінок «істотами», натомість чоловіків – «ідолами». Ба більше, він стверджує, що всі чоловіки хочуть «задушити» жінок. Такі думки викликали неабияке обурення користувачів мережі.

На скандал відреагував і сам блогер. Арестович запевняє, що його слова перекрутили, а резонансні слова він казав, перебуваючи в акторському образі. Також він анонсував «юридичні наслідки» для авторок відео щодо нього.

Згодом народна депутатка Інна Совсун написала заяву до правоохоронних органів на Арестовича через сексистські висловлювання.

Пізніше Арестович вирішив висміяти критиків своїх семінарів. Крім цього, ексрадник ОП опублікував скандальний семінар у мережі.

«Я вирішив опублікувати ТОЙ САМИЙ семінар. Відео стало коротшим, бо вирізали запитання та відповіді на них (там люди представляються і чути конкретні голоси, які можна впізнати). Тепер ви можете подивитися самі і зробити свої висновки – про моє реальне ставлення до жінок, ступінь та адекватність розуміння описаних проблем та як і для чого я навчаю людей, яким співзвучні ці проблеми, з ними працювати», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
345 Показати IP 14 Жовтня 2023 09:35
Льоша багато говорить, мало робить. не чіпайте юродивого, іноді цікаво , особливо, як треба жінок душити
Ууууу до 345 Показати IP 14 Жовтня 2023 10:59
А це ціннии навик, душити ...
123 Показати IP 14 Жовтня 2023 10:02
Господи, з самого початку, як цього убогого хтось, зле пожартувавши, випустив на екран, було зрозуміло, що він не сповна розуму. Там ще подоляк такий самий *фахівець* ошивається.
rrrr Показати IP 14 Жовтня 2023 11:37
А це хіба не влада його рупором ставила? не???
ПесДюк Показати IP 14 Жовтня 2023 13:18
Арестович вбивця українців, адже перед 24 лютого 2022 він запевняв людей не евакуйовуватись з навколиць Києва і багато людей послухавши це чудовисько загинули. Після закінчення війни ця істота повинна відповісти за всі свої слова.
Радувець Ларіса Показати IP 14 Жовтня 2023 13:51
Цей піз....бол постійно чесав що він полковник і так крутий перекрутий розвідник, то чому лише дорогу мете язиком і за кордон їздить???
Ростік Показати IP 15 Жовтня 2023 21:06
Льошці можна пробачити. Він хоч державою не керує. Не те що Совсун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus