USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Поліція попередила теракт та вбивство 7-річного принца Джорджа

19 Лютого 2021 14:03
Поліції Великої Британії вдалося попередити вбивство 7-річного принца Джорджа. Спадкоємця престолу планували позбавити життя, отруївши морозиво, яке королівська сім’я зазвичай купує в супермаркеті.

Ця інформація стала відома під час судового процесу над таким собі «репером джихаду» Сахайбом Абу, якого звинувачують у підготовці теракту. Про це інформує «Правда.Таблоїд» із посиланням на Sky News та The Independent.

Сам Абу винним себе не визнає, але проти нього свідчили аудіозаписи розмов та моторошні приготування: зокрема, він придбав балаклави, рукавички, через які не залишаються відбитки пальців, та меч, схожий на гладіаторський.Розговорити Абу вдалося працівнику поліції під прикриттям, який зв’язався зі зловмисником у Telegram-групі. Вони обговорювали можливість купівлі вогнепальної зброї, та Сахайб розказав про свого «брата», якого «невірні» посадили на 28 років.
«Знаєш, який у нього був план? Ось там-то знаходиться оселя королівської сім’ї, піти до найближчого Sainsbury’s та... підкласти отруту в морозиво, а королівська сім’я піде і купить там морозиво... Вони куплять морозиво та, найвірогідніше, його з’їсть їхній син», – поділився Абу.Автором цього пекельного плану вважають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який свого часу розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа. У 2018-му його засудили до 25 років тюрми.

Принц Джордж Кембриджський - член британської королівської сім'ї, третій правнук королеви Єлизавети II і принца Філіпа. Він - старша дитина принца Вільяма і Кейт Міддлтон. У сім'ї підростають принцеса Шарлотта і принц Луї.

Як подейкують, всі члени королівської родини проходять спеціальний тренінг із фахівцями зі Скотланд-Ярду. Їх вчать, як поводитися у разі викрадення, атаки «сталкерів» тощо. Це вміння якось стало в нагоді самій Єлизаветі ІІ. Коли в 1982-му році до спальні монарха зумів пробратися психічнохворий чоловік, Єлизавета зуміла забалакати його, доки не наспіла допомога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 19 Лютого 2021 17:33
цирк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus