USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Поліція оштрафувала в Україні 78 тисяч «антимасочників»

22 Січня 2021 16:58
В Україні поліцейські за недотримання маскового режиму склали 78 тисяч адміністративних постанов.

Про це в інтерв’ю Українським Новинам повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко.

«Ми склали понад 78 тисяч адміністративних постанов за недотримання маскового режиму», – заявив Клименко.

При цьому він зазначив, що більшість українців в громадських місцях, в транспорті, ТРЦ, установах, маски носять, «поважаючи одного».

Клименко висловив подяку свідомим громадянам і зазначив, що це «для держави великий плюс».

Нагадаємо, що в Україні штрафувати за відсутність маски почали в листопаді.

Пізніше українців почали штрафувати за неправильне носіння масок. Розмір штрафів становить до п’яти тисяч гривень. Штрафують власників бізнесу за умови, що їхні клієнти перебувають без захисної маски на обличчі або ж носять її неправильно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маша Показати IP 22 Січня 2021 21:25
Маска поможе як мертвому кадило. Вірус має дуже малі розміри --- це мільйона частинка від 1 мм. Він добре попадає до організму і через слизову оболонку очей. Казкарі розказують казки , що добре передається в закритих приміщеннях ,тому позакривали ринки, що знаходяться на відкритому повітрі і немає багато людей. Мені особисто не зрозумілий локдаун, тому що віруси ніде не діваються і що нам пожиттєво сидіти на карантині в масках. Є безліч інших смертельних хвороб.
маша Показати IP 24 Січня 2021 18:43
За чисте повітря тепер треба платити. А вдихати вуглекислий газ під маскою , то це зміцнить імунітет за задумкою карантину. Все це людям додасть більше інших хвороб . Треба працювати , щоб повноцінно харчуватися , відпочивати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus