USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Поліцейський пропонував водієві понюхати шкарпетки: в мережу виклали скандальне відео

2 Квітня 2021 08:43
У Харківській області патрульний зупинив на дорозі водія і поводився неадекватно. Грубіянив чоловікові, співав, називався інопланетянином і пропонував понюхати його шкарпетки.

При цьому машина патрульних стояла в темряві на узбіччі, розповів водій Максим Пороскун. Чому його зупинили – не зрозумів, пише Сьогодні.

Все сталося неподалік Люботина. Розмова була записана на відеореєстратор, після чого кадри розійшлися мережею.

«Поліцейський грубіянив. І потім заявив: у машині не горить підсвічування номера. За таке порушення мене дійсно оштрафували місяць тому, але вже все працює. Не знайшовши жодних порушень, той розлютився ще сильніше», – розповідає Пороскун.

Правоохоронець світив водієві в очі, називав дурником, відмовлявся представитися, вимагав пред’явити посвідчення і техпаспорт, співав, зізнавався в коханні, ніс нісенітницю про своє та водія інопланетне походження. На чергове прохання показати документи або хоча б представитися, патрульний запропонував водієві оглянути його шкарпетки.

«Мене Андрій звуть, Іванович! Будеш мої шкарпетки дивитися? Можу тобі тільки їх показати, більше нічого. Хочеш їх подивитися? Вони у мене діряві та брудні, будеш нюхати?» – запитував він.
Таку поведінку юрист називає перевищенням повноважень. І закликає водіїв не соромитися телефонувати 102.

«Відмова поліцейського пояснити причину зупинки або пред'явити своє службове посвідчення, назвати свою посаду – звичайно, у будь-якого водія повинні виникати сумніви, чи дійсно це поліцейський», – пояснив юрист Роман Чумак.

Після публікації запису в мережі до Максима з вибаченнями зателефонував начальник грубіяна. Через поведінку підлеглого від вищого керівництва дісталося і йому.

Скаргу на дії патрульних Максим вирішив не писати. Сподівається, ця історія буде для них повчальною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правдоруб Показати IP 2 Квітня 2021 09:19
Мені цікаво, чи перевіряють наших правоохоронців на вживання наркотичних речовин???
Любі свині Показати IP 2 Квітня 2021 09:31
По ходу коп обкурений.....
Ваван Показати IP 2 Квітня 2021 09:32
Це просто дно! Найнижча ланка еволюції! Дуже соромно за нашу поліцію!
віктор Показати IP 2 Квітня 2021 13:11
А чоло ви чекали ? Їх звільняють - вони через суди поновлюються, ще й компенсації чималі отримують. Безкарність породжує вседозволеність.
123 Показати IP 2 Квітня 2021 13:57
ви не зрозуміли мову цього неадеквата полісая який просто на просто хотів здерти гроші, тільки не підготовився з причиною зупинки, а просто говорив що в тупу голову збреде.
Народна прокуратура Показати IP 2 Квітня 2021 18:13
О, це ж моя нова поліція, у якої горять очі. Видно, місію змінити країну виконав, можна повернутись до свого звичного стану, у якому перебував до створення патрульної поліції - бармен, гопник, тимчасово (на постійній основі) безробітний і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus