USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Поліцейським замінять автомати Калашникова на небойову зброю

15 Травня 2019 17:24
У поліції введуть нову зброю, яка дозволить зупинити правопорушника і зберегти йому життя. Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв під час презентації озброєння, передає Gazeta.ua.

«Сьогодні Національна поліція презентує практичні кроки реформи відомства», – сказав він.

За словами глави Нацполіції, до сьогодні поліцейські працювали з бойовим автоматом моделі Калашникова.

«Автомат Калашникова – це зброя, яка потрібна солдату в армії. Він призначений для того, аби знищувати злочинця. Новий вид зброї має превентивний характер. Поліцейський, який використовує зброю як крайній засіб, повинен зупинити правопорушника, дати йому право на життя, а потім притягнути до кримінальної відповідальності», – пояснив Князєв.

Він наголосив, що українським поліцейським їх замінять на пістолети-кулемети МР-5. Із такими працюють правоохоронці в Німеччині, Австрії, Великій Британії, Франції, Італії та США.

«Найближчим часом всі наряди Нацполіції, які несуть службу на вулицях, в аеропортах, на вокзалах, будуть забезпечені новою зброєю – пістолетом-кулеметом МР-5», – зазначив глава Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Старий фейк Показати IP 15 Травня 2019 18:31
Ще місяць тому німці сказали, що не продадуть нам цієї зброї.
Нема слів Показати IP 15 Травня 2019 21:25
Ага ,злочинці тепер все знають...і матимуть на увазі такі "суперпупер" нововведення- чого тепер їм боятися !? А -нічого...тепер буде боятися піліція
Тор Показати IP 15 Травня 2019 21:57
Виходячи з того що в Княжичах поліцейські перестріляли один одного, можливо це й правильно. Рогатки їм видати. Попадання в око теж зупинить злочинця. Але тепер у кримінала будуть популярні бронежилети.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus