USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Поліцейські втопили службове авто в болоті на Закарпатті

10 Квітня 2018 15:32
У селі Гать Берегівського району Закарпаття поліцейські втопили в болоті службовий автомобіль Skoda Octavia.

Аварія трапилася 9 квітня о 15:30. Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на прес-службу поліції Закарпатської області.

Троє працівників поліції, які були в авто, відсторонені від роботи.

"Позиція поліції в таких випадках є принциповою, винні особи будуть покарані. Результати перевірки ми оголосимо громадськості та ЗМІ", - зазначив начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.



Раніше повідомлялося, що автомобіль-символ нової поліції - гібридні Toyota Prius, схоже, скоро спишуть. Багато машин так і не повернулися на службу після ДТП, а замінити їх такими ж самими автомобілями - немає можливості. Нещодавно відбулася передача великої партії нових патрульних автомобілів для Нацполіціі. Це сотня новеньких Skoda Rapid і Renault Duster, які будуть нести службу в містах і сільській місцевості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джонні Показати IP 10 Квітня 2018 16:14
В Іваничах була ідентична ситуація (розбили Isuzu), але всі винуватці і далі працюють в поліції. Реформи.
Вася Показати IP 10 Квітня 2018 18:44
Що буде як цим @#м дадуть вертольоти?
Анонім Показати IP 10 Квітня 2018 18:53
"Троє працівників поліції, які були в авто, відсторонені від роботи." Ну і добре їм так, певно вони всі троє сиділи за кермом і всі троє спричинились до ДТП. На мою думку, треба ще відсторонити від роботи Генерала Москаля і всіх його підлелглих і то не менше як на 4 тижні, хай відпоичнуть від важкої роботи в час великодня.
Олег Показати IP 11 Квітня 2018 14:04
Погуляли за нашi податкi ------- не свое не шкода.реформа бля !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus