USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поляки передали гуманітарну допомогу переселенцям у Луцьку

18 Жовтня 2022 14:18
Понад 300 переселенців у Луцьку отримали гуманітарну допомогу від польських волонтерів.

Про це розповів заступник директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Сергій Омельчук, інформує Суспільне.

«Переселенці мають змогу безплатно отримати продукти та засоби гігієни», – говорить волонтерка Тетяна Біскуп. З її слів, потреби внутрішньо переміщених українців змінюються досить динамічно, на все намагаються оперативно реагувати міжнародні організації та волонтери з-за кордону.

Польський волонтер Якуб Гурскі каже: уже привіз в Україну допомогу для понад трьох тисяч людей, які потерпають від війни.

Допомагає доставити благодійну допомогу в Україну волонтер Сергій Прозоровський. З його слів, за пів року через кордон доправив 250-300 тонн гуманітарних вантажів.
«Цього разу переселенці отримали від благодійників пакунки з продуктами, вагою близько десяти кілограмів», – розповідає волонтерка Тетяна Біскуп.

«Переселенцям, які отримали продуктові набори, напередодні телефонували та повідомили, де можна отримати продукти», – розповідають переселенці з Миколаєва Дмитро та Катерина.

Зі слів волонтера Якуба Гурські, далі польські волонтери повезуть допомогу у прифронтові регіони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus