USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Поки син мовчить у Росії, батько у Луцьку в теробороні, – Вірт про Тимощука

27 Березня 2022 19:43
Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт поділився думкою про Анатолія Тимощука, який продовжує працювати у санкт-петербурзькому "Зеніті" та відмовчується з приводу російського військового вторгнення в Україну.

"Я написав Тимощуку, що на його місці вчинив би інакше. Він має сам пояснити свій вчинок", – цитує Вірта сайт телеканалів Футбол 1/2/3.

"Він живе у Санкт-Петербурзі. Я не знаю, чи він бачить те, що відбувається в Україні. Написав йому, що якби побачив, то покинув цей клуб і жив би в іншій країні.

Я знаю, що його батько повністю тримає в курсі. Він проживає у Луцьку та записався у тероборону. Я думаю, що він все знає", – зазначив Вірт.

Читати ще: Футболіста Тимощука позбавлять звання «Почесний громадянин міста Луцька»

Нагадаємо, 11 березня Тимощука офіційно викреслили з історії українського футболу. Українська асоціація футболу позбавила його всіх титулів, нагород, почесних звань і тренерської ліцензії, а також виключила з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ.

Читати ще: «Сподіваюся, що наша країна очиститься від таких людей». Ребров розкритикував Тимощука

Крім того, його мовчазну позицію різко розкритикувало чимало колег і навіть колишня дружина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus