USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Покупці не пам’ятають подробиці: у справі луцької рієлторки допитують свідків

Сьогодні 19:40
У Луцькому міськрайонному суді продовжують допитувати свідків за справою з обвинувачення рієлтори, яка нібито підробляла документи. Тетяна Проноза ще у 2017 році уклала договір про право продажу квартир із ТОВ «Липинський», що зводить будівлі.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Суд першої інстанції жінку виправдав, із чим не погодилася прокуратура. Після апеляції та касації справа знову в суді першої інстанції.

«Через деякий час, коли вирішила купувати квартиру, ми пішли з Тетяною Володимирівною в під’їзд, щоб обрати житло. Тетяна оформляла мені всі документи», — розповіла свідок у справі.

Читати ще: У Луцьку за підробку документів судили рієлторку

Але подробиць купівлі жінка вже й не пригадала. Прокуратура має намір з’ясувати, хто з покупців насправді не отримував послуг від рієлторки. Усього потенційних свідків, за словами обвинуваченої, більш як 80.

За час слухання справи з’ясували, що були невідповідності. Десь акт датований у вихідний день; десь у той у той час, коли рієлторка була за кордоном. Сама жінка стверджувала, що це технічні помилки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus