USD 40.90 41.22
  • USD 40.90 41.22
  • EUR 40.80 41.30
  • PLN 10.30 10.50

Покрівлю дитсадка на Волині відремонтують за 3 млн

15 Липня 2023 18:18
Капітальний ремонт покрівлі запланували в Полапівському закладі дошкільної освіти Рівненської сільської ради, що на вулиці Молодіжна, 18 в селі Полапи Ковельського району.

Тендер на ремонт на сайті держзакупівель оголосив відділ освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради. Пропозиції учасників приймають до 18 липня.

Очікувана вартість робіт – 2,92 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, капітальний ремонт покрівлі дитсадка в Полапах включатиме розбирання наявних покриттів, улаштування паро-, тепло- та звукоізоляції, мурування стін із цегли, улаштування елементів кроквяної системи, вогнезахист конструкцій, улаштування шатрових покрівель із металочерепиці, навішування водостічних труб, улаштування карнизів і слухових вікон, монтаж дрібних металоконструкцій, утеплення мінеральною ватою тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 30 вересня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували поточні ремонти в закладах дошкільної освіти №21, 30, 31 та 34. Роботи хочуть здійснити до кінця літа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus